Reduceri pana la -60% Colectia Iarna 23

Amely Shoes de peste 30 de ani pe piata din Romania.

  • Livrare Gratuita

    la comenzi peste 300 de lei

  • Oferta Exclusive

    descopera oferte exclusive online

  • Retur sau Schimb

    oferim retur sau schimb 14 de zile.

  • Amely Chat

    Comunica cu noi direct de pe site

  • Magazin Fizic Amely Shoes

    Online si Magazine Fizice

    Amely Shoes este o companie infintata in 1991 in Romania, cu zeci de ani de experienta in incaltaminte am realizat o extidere impresionanta, devenind un lant de magazine respectat si cu renume in vestul tarii. Pe langa posibilitatea de a comanda online oricare din produsele noastre de calitate va oferim posibilitatea de a cumpara live in cele 24 de magazine Amely. Pentru o harta completa a magazinelor, click aici.

  • transport amely shoes

    Transport gratuit comenzi peste 300 lei

    Vrem să vă oferim o experienta minunată atunci când vine vorba de cumpărături online. Știm cât de dificil este în special în aceste zile să acordați timp cumpărăturilor individuale. Pandemia a provocat într-adevăr multe obstacole  atunci când vine vorba de cumpărături, de aceea am ales să oferim transport gratuit în toată țara pentru comenzi de peste 300 de lei.

  • suport telefonic amely shoes incaltaminte online

    Comandă la telefon

    Vrem să vă oferim cea mai ușoară  experienta atunci când vine vorba de cumpărături online. Din acest motiv comenzile de încălțăminte pot fi efectuate la noi si prin telefon. Desigur, în plus, beneficiați de revenirea specializată la telefon în cazul în care ceva nu funcționează. Orele în care telefonul este activ sunt între 10:00 – 17:00 de luni până vineri.

-amely.ro-Rieker-Ghete Dama Rieker Riek 73343 /Rs

Dorim să te avem în echipa noastră!

Indiferent dacă dorești să-ți extindești abilitățile și cunoștințele sau ești pasionat de încălțăminte, avem oportunitatea perfectă pentru tine. Oferim salarii competitive, ore de muncă flexibile și oportunități de învățare.