Reduceri pana la -60%

Amely Shoes de peste 30 de ani pe piata din Romania.

POT GHETELE DIN PIELE SĂ TINA PENTRU TOTDEAUNA?

POT GHETELE DIN PIELE SĂ TINA PENTRU TOTDEAUNA? - amely.ro

Amely SRL |

Atunci când cumpărați o nouă pereche de ghete, în special ghete de lucru, vă doriți ca acestea să fie durabile și să dureze o viață întreagă. Chiar și cele mai bune ghete de construcție vor începe probabil să arate uzură după câțiva ani de utilizare solidă. Cu toate acestea, cei doi factori cheie pentru a găsi o pereche de ghete de lucru care să dureze ani și ani și să necesite doar reparații minime sunt calitatea meșteșugului și materialele rezistente.

Ca orice țesătură sau material, pielea se va degrada în mod natural în timp. Cu toate acestea, creatorii de ghete durabile au ales să lucreze cu piele de secole, deoarece s-a dovedit a fi un material incredibil de durabil, versatil și ușor de purtat, care are, de asemenea, capacități naturale de rezistență la intemperii.

Dar ghetele din piele vă vor rezista toată viața? Răspunsul este da și nu - va depinde de utilizare, de reparațiile ocazionale și de întreținerea consecventă. Mai jos veți găsi unele dintre cele mai bune modalități de a vă păstra ghetele din piele în stare perfectă pentru anii următori.

UTILIZARE

Cât de mult vor dura ghetele dvs. din piele va depinde în mare măsură de modul în care le folosiți. Chiar și cele mai bune ghete din piele se pot degrada dacă sunt expuse la anumite condiții de mediu. Nu numai că vremea nefavorabilă este un risc potențial pentru ghetele dvs., dar și lucruri precum substanțele chimice sau drumurile sărate pot reduce durata de viață a pantofilor dvs. din piele.

Nu ar trebui să vă zgârciți la calitate atunci când vine vorba de ghete de lucru sau alte ghete din piele. O pereche ieftină vă va dura probabil doar aproximativ șase luni de utilizare regulată. În condiții de mediu ideale și atunci când sunt îngrijite corespunzător, ghetele din piele durabile și de înaltă calitate pot dura zeci de mii de kilometri de utilizare.

ghete-durabile
ghete-durabile

REPARAȚII GHETE DURABILE

S-ar putea să vă gândiți că, dacă ghetele dvs. necesită reparații, ați putea la fel de bine să vă cumpărați o pereche nouă. Cu toate acestea, când vine vorba de ghete bine lucrate, poate fi adesea o alegere mai inteligentă și mai accesibilă să le reparați fie la producător, fie la un atelier local de reparații de încălțăminte.

O reșapare rapidă a tălpii sau o recusutură va dura un timp și un cost minim și vă va readuce pantofii la starea inițială. Chiar mai bine, nu va mai trebui să vă faceți griji cu privire la rodajul pantofilor noi din nou sau să vă faceți griji cu privire la mărime sau la adecvare.

Amely Shoes este un exemplu de magazin pentru Ghete din piele ușoare, impermeabile si durabile.

Nu mai căutați! Amely.ro va oferă o gamă de ghete din piele robuste și durabile, dar si confortabile.

Descoperiți mai jos cateva din cele mai bine vândute produse ale noastre!

INTRETINERE

Pentru a vă asigura că pantofii dvs. durează cât mai mult timp, întreținerea este vitală. Există câteva lucruri simple pe care le puteți face pentru a prelungi durata de viață a ghetelor dvs. din piele.

Protejați: înainte de a ieși afară cu ghetele din piele, pulverizați-le cu un spray de protecție care va respinge apa și orice alte lichide care s-ar putea vărsa.

Hidratați: pielea trebuie menținută suplă și hidratată, mai ales în sezoanele mai reci. Acest lucru va preveni apariția crăpăturilor, va menține strălucirea și va ajuta pielea să reziste mai mult timp.

Curățați în mod regulat: dacă este posibil, ar trebui să încercați să vă curățați sau cel puțin să vă ștergeți ghetele din piele de fiecare dată când le purtați. Acest lucru va îndepărta sarea și alte sedimente înainte ca acestea să aibă șansa de a se infiltra în cusăturile ghetelor și de a provoca daune pe termen lung.

Adăugați o talpă: unele ghete vor avea deja o talpă de cauciuc bună, dar pentru cele care nu au, poate doriți să adăugați una. O talpă subțire de cauciuc poate fi adăugată la un cost redus și vă va proteja foarte mult încălțămintea de intemperii, precum și de uzura normală.

CUMPĂRAȚI GHETE DIN PIELE DURABILE ÎN CARE PUTEȚI AVEA ÎNCREDERE

Ghetele foarte bine construite, cum sunt cele de pe amely.ro , sunt concepute pentru a rezista zeci de ani. Dacă aveți întrebări despre mărime sau căutați o potrivire perfectă, contactați echipa noastră astăzi.

Lasa u comentariu

Comenturile trebuie aprobate inainte de postare.