Reduceri pana la -60%

Amely Shoes de peste 30 de ani pe piata din Romania.

Cum să-ți pregatesti ghetele din piele pentru iarnă

Cum să-ți pregatesti ghetele din piele pentru iarnă - amely.ro

Amely SRL |

În centrele comerciale se va auzi muzică de sărbători, cafenelele oferă totul cu mentă, iar pământul va fi în curând acoperit de zăpadă. Sezonul de iarnă este, fără îndoială, o perioadă frumoasă a anului. Ghetele din piele se potrivesc practic cu orice ținută, fie că mergeți la o petrecere de sărbători în interes de serviciu, fie că vă petreceți după-amiaza hoinărind pe străzile din Bucuresti, fie că mergeți la cumpărături de cadouri.
Când ești ocupat să patinezi sau să te plimbi prin piața de Crăciun, este ușor să uiți să îți pregătești ghetele din piele pentru acest sezon.
Locuind în Romania, este greu de prezis cum va fi vremea în următoarele zile. Deși cizme din piele pot rezista practic în orice situație, acestea necesită totuși îngrijire și protecție adecvată. De aceea, am întocmit o listă de sugestii pentru a vă ajuta să vă pregătiți ghetele din piele pentru acest sezon nesigur!
Curățați-vă ghetele în mod regulat.

Ultimul lucru pe care doriți să îl descoperiți după ce ați cumpărat o nouă pereche de cizme din piele este pierderea strălucirii, crăpături sau piele uscată. Multe trotuare și poteci sunt acoperite de sare, zăpadă și mâzgă în timpul iernii. Dacă ghetele dvs. intră în contact cu ceva care le-ar putea păta, încercați să le ștergeți cât mai repede posibil. Sarea vă va păta ghetele și va lăsa o peliculă albă pe piele, stricându-le aspectul.
Din fericire, există o varietate de tehnici pentru a îndepărta petele fără a fi nevoie să ieșiți din casă sau să cumpărați o soluție costisitoare. Dacă aruncați o privire rapidă în cămară, cel mai probabil veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a vă curăța ghetele:

Ghete in padure

Ce folosim pentru a spala ghetele?

  • Oțet cu apă: Într-o ceașcă, combinați părți egale de apă și oțet și înmuiați o cârpă curată în ea. Tamponați o cantitate generoasă de amestec pe pete după ce ați înmuiat o cârpă în el.
  • Bicarbonat de sodiu: Scufundați o cârpă moale într-o ceașcă de bicarbonat de sodiu după ce ați înmuiat-o în apă. Zgârieturile pot fi frecate ușor cu prosopul și veți putea vedea cum dispar. Lăsați suficient timp pentru ca ghetele să se usuce în mod natural înainte de a le lustrui.
    Vă recomandăm să folosiți o perie și un detergent pentru piele dacă petele și zgârieturile sunt deosebit de încăpățânate și au fost pe ghetele dvs. pentru o perioadă lungă de timp. Indiferent de tipul de produs pe care îl folosiți, începeți prin a aplica o cantitate mică pe o regiune a cizmelor dvs. pentru a testa produsul. De asemenea, puteți contacta un reprezentant al serviciului clienți de la producătorul cizmelor dvs. pentru a vedea dacă are recomandări pentru marca lor specifică.
    Ar trebui folosit balsamul pentru piele.

Luați în considerare perechea dvs. preferată de cizme din piele în același mod în care vă considerați pielea. Pielea, ca și pielea, trebuie să fie hidratată, hrănită și curățată pentru a-și menține cel mai bun aspect. Un balsam de piele decent va restabili elasticitatea fibrelor și va ajuta la evitarea crăpăturilor cauzate de condițiile dure.


Pentru a vă condiționa eficient ghetele din piele, urmați acești pași:

  • Îndepărtați orice șiret de la cizme pentru a evita să le pătați.
  • Înainte de a pune orice produs pe cizme, lăsați-le să se usuce la aer.
  • Folosind o cârpă sau un burete, aplicați o cantitate de mărimea unui nichel de balsam pentru piele.
  • Aplicați balsamul pe toată suprafața cizmelor cu buretele sau prosopul.
  • Lăsați balsamul să pătrundă în piele lăsând ghetele nefolosite peste noapte.
  • Folosind un prosop moale, ștergeți excesul de balsam.
    Aplicați o ceară de impermeabilizare sau un material de etanșare pe suprafață.
    În timpul iernii, este esențial să vă asigurați că pantofii dvs. sunt rezistenți la apă. Nimeni nu vrea să vină acasă cu șosetele ude și picioarele picurând. În afară de senzația neplăcută de degete de la picioare ca niște prune, apa va deteriora suplețea cizmelor dvs. din piele.
  • Alegeți un agent de impermeabilizare.
    Există câteva produse chimice de impermeabilizare disponibile pe piață:
  • Produse de impermeabilizare cu pulverizare - Lustruiri pe bază de ceară
  • Produse chimice de impermeabilizare care sunt unice
  • Verificați dacă produsul de impermeabilizare a stabilit o barieră etanșă la apă
    Dacă pantofii sunt deja uzi, se poate folosi un prosop pentru a absorbi surplusul de umiditate. Este esențial să evitați să vă puneți pantofii lângă o sursă de căldură, deoarece acest lucru poate crește riscul de crăpare a pielii. Lăsați ghetele din piele să se usuce în mod natural într-o atmosferă la temperatura camerei.

Repetarea și prevenirea daunelor viitoare a ghetelor?


Pentru a vă păstra ghetele din piele în stare bună, curățați-le în fiecare zi și folosiți un strat impermeabil o dată pe săptămână. Oferiți ghetelor dvs. din piele un strat de protecție la începutul și la încheierea fiecărui sezon. Pentru a evita petele, curățați-vă, hidratați-vă și etanșați-vă ghetele înainte ca acestea să apară. Dacă aveți mai multe perechi de ghete din piele, aliniați-le și folosiți instrucțiunile noastre pentru a le curăța pe toate deodată.

Cum vă poate ajuta pielea naturala?

Ghetele din piele, am înțeles, sunt Sfântul Graal al multor ansambluri. La Love Your Leather, facem tot ce ne stă în putință pentru a ne asigura că toți clienții noștri sunt pe deplin încântați de serviciile noastre. Ne străduim să construim relații puternice cu clienții noștri, rămânând în același timp dedicați muncii noastre.
Din fericire, ne puteți acorda încrederea dumneavoastră pentru mai mult decât pentru ghetele dumneavoastră din piele. Suntem specializați într-o gamă largă de servicii de curățare a pielii la Love Your Leather. Putem face ca lucrurile dvs. din piele să pară din nou noi. Contactați-ne astăzi pentru o estimare gratuită!)

Lasa u comentariu

Comenturile trebuie aprobate inainte de postare.